restaurant tresor calafat

restaurant tresor calafat

mall ElectroputereParc-Craiova

mall ElectroputereParc-Craiova

sâmbătă, 25 august 2012

NEWS ALERT : S.O.S ! EPIDEMIE de ALERGIE LA AMBROZIE la Calafat si in toata zona de sud-vest !

NU ESTE CEEA CE PARE A FI ...NU ESTE RACEALA DE VARA , ESTE EXCLUSIV ALERGIE LA PLANTA AMBROZIE care creste in partea de Vest a Romaniei , cu preponderenta in zona judetelor Arad, Timis , Mehedinti
Polenul acestei plante care se raspandeste foarte repede si usor , este responsabil pentru reactiile de rinita alergica semnalate la foarte multe persoane din Calafat si nu numai in aceasta perioada .
IATA PLANTA :



Ambrozia infloreste (perioada periculoasa pentru oamenii suferinzi de alergie) intre sfarsitul lui iulie si sfarsitul lui septembrie. O planta matura poate alibera pana la 8 miliarde de grauncioare de polen ~20 microni diamentru~ si pana la 30.000 de seminte care isi pastreaza calitatile germinative 40 de ani.
 In Romania pericolul dat de aceasta planta nu este luat in seama de autoritati, planta nu figureaza in in lista de plante in carantina si nici in lista plantelor cu pericol biologic, asa cum e in alte tari mai civilizate si mai informate. In Europa civilizata planta e combatuta mecanic, chimic din zonele agrare pentru ca s-a constientizat ca profilaxia este mai buna deca cheltuirea a milioane de euro pe medicamente pentru populatia afectata de alergie.

SIMPTOME :

a) ochi iritati

b) stranut enervant

c) mancarimi in ochi , nas, cerul gurii

d) secretii nazale abundente si lacrimari


TRATAMENT :

a) pastile anti alergice Aerius sau Claritine asociate cu Paracetamol Sinus, in prima faza (o saptamana)

b)Singulair si Xyzal mult mai bune ca tratament in toata perioada de alergie cuprinsa intre sfarsitul lunii Iulie si Septembrie .

sau :

c ) Avamys -spray nazal

d) Allergodil -picaturi pentru ochi


RECOMANDARE : DACA VA INCADRATI LA SIMPTOMELE ENUMERATE MAI SUS IN ACEASTA PERIOADA , NU ARE ROST SA CHELTUITI SUME MARI DE BANI IN PLUS PENTRU A VA FACE UN CONSULT (test de alergie la Ambrozie, destul de neplacut)  LA UN MEDIC SPECIALIST DE PE LA CRAIOVA SI CHIAR CALAFAT , FIINDCA DIAGNOSTICUL ESTE FOARTE CLAR SI VI-L PUTETI PUNE CHIAR DVS .

La Calafat este posibil 99% , ca unii medici , care au uitat sa frecventeze numeroasele simpozioane organizate in acest sens ,sa va diagnosticheze cu Raceala si sa va prescrie tratament in acest sens ...exista exemple de care stim ?!
,,In momentul in care ,,tratamentul de raceala"' prescris pe la Calafat s-a dovedit timp de o luna de zile neeficient , persoanele respective alarmate pe buna dreptate , au mers la Craiova , unde l-i s-a pus imediat diagnostic de Alergie la Ambrozie ."

Dragi cititori ai ziarului Adevarul de Calafat, va asiguram 100% de veridicitatea acestei stiri , pe care va rugam cu tot respectul sa o tratati ca atare si sa participati in mod responsabil ca si societate civila la raspandirea ei in toate mediile pentru a putea lua masurile ce se impun si mai ales pentru semnarea petitiei on-line    http://www.petitieonline.ro/petitie/36096052

Va rugam deasemenea ,dupa ce semnati aceasta petitie on-line care va fi adresata Parlamentului Romaniei, sa ne lasati un comentariu simplu la rubrica de  comentarii, de genul ,, Am semnat nr...." pentru a putea estima aportul cititorilor nostri la aceasta initiativa Extraordinara in folosul nostru al tuturor si in special al copiilor nostri !

LUAM ATITUDINE IMPREUNA!





14 comentarii:

  1. Acest comentariu a fost eliminat de administratorul blogului.

    RăspundețiȘtergere
  2. Acest comentariu a fost eliminat de administratorul blogului.

    RăspundețiȘtergere




  3. buna.
    Sunt una din ,,victimele" acestei alergii, si: in fiecare an in august ma apuca toate simptomele de care vorbiti in articol de vreo 3 ani incoace.
    Am incercat si chiar va recomand: avamys- spray nazal; allergodil- picaturi pentru ochi, claritine- pastile. Spray-ul are acoperire mare si poate fi folosit- e chiar indicat- pe perioada lunga, picaturile calmeaza mancarimile cam pentru 2-3 ore, (se pot pune de 2-3 ori pe zi, cate o picatura in fiecare ochi), pot fi folosite pe perioada mai mare, claritine-ul la fel. La mine a mers, adica fac asta in fiecare zi, de vreo trei saptamani si pot sa spun ca dorm mult mai bine de cand le-am descoperit. Singura problema e ca sunt usor scumpe, dar eu zic ca merita pentru confort.
    Bafta tuturor!
    Sa auzim numai de bine!

    RăspundețiȘtergere
  4. Adevarul de Calafat25 august 2012 la 18:34

    Prostii si superficialii nu au ce cauta pe acest ziar .

    RăspundețiȘtergere
  5. Acest comentariu a fost eliminat de administratorul blogului.

    RăspundețiȘtergere
  6. Acest comentariu a fost eliminat de administratorul blogului.

    RăspundețiȘtergere
  7. Acest comentariu a fost eliminat de administratorul blogului.

    RăspundețiȘtergere
  8. Aloooo taranii , la treierat de floarea soarelui nu la scris comentarii boilor !

    RăspundețiȘtergere
  9. Sunt o persoana din calafat si vreau sa va spun ca papagalul de Mituletu mi-a promis ca ma angajaza la posta pe un concediul de maternitate cu 3000 euro si sa ma f.. cu el .As vrea sa merg sa-l denunt dar nu stiu unde .care vreti sa ma ajutati va rog sa scrieti comentarii pe aceasta tema.Dar a mai promis si la alte persoane cum ar fi fata domnului Forica care repara frigidere si acestei fete ia cerut bani si sa faca sex cu el. Rog autoritatile abilitate sa se autosesizeze.

    RăspundețiȘtergere
  10. Adevarul de Calafat27 august 2012 la 12:15

    Aveti adresa de mail a acestui ziar unde ne puteti scrie in detaliu ce v-i s-a intamplat si noi vom actiona conform procedurilor .Asiguram confidentialitate totala .
    adresa este : adevarul.de.calafat@gmail.com

    RăspundețiȘtergere
  11. DOMNUL Ninel va rog sa faceti un articol cu acest nenorocit de Mituletu despre cele relatate de mine cu angajarea la posta si dorinta lui de a face sex cu mine.El a promis la mai multe femei acelasi lucru sa cada in plasa si sa poata sa le santajeze caci acum am auzit ca practica acest lucru mai demult si in alte locuri de munca din calafat in speta la spital.

    RăspundețiȘtergere
  12. Draga Ninele pot sa spun ca daca esti putin dus cu capul nu toata lumea trebuie sa puna botul la ce scrii tu, dar daca vrei sa comentam de fapte concrete putemvorbii de ce ai fost dat afara de la vama.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. dle20.04 Ninel a fost dat afara ca tribut al unui razboi intre curva de Anca Boagiu si Berceanu.Cei doi s-au certat pe bani si cum Boagiu nici in visele ei nu ar putea sa-i faca ceva lui Berceanu , a ales sa se razbune pe parohia finului lui Berceanu adica Stefan Stoica de la DRDP Craiova si sa le ia capul unora mici ca sa puncteze si curva de Boagiu fata de Berceanu .Oricum cei care i-au dat afara pe baietii de ;la ACI o sa sfarseasca ei si familiile lor intr-un mod tragic , ca de si blestemele cu lumanarea in jos in zi de sarbatoare or avea si ele vreun folos .

      Ștergere
  13. Eu am alergie la ambrozie, dar de curand am vazut o reclama la tv, la o crema pentru cei alergici. E vorba despre crema de la Hay Max si se gaseste in farmaciile Sensiblu. E foarte buna, cel putin la mine, da rezultate. Am gasit-o si online pe Longeviv.ro

    RăspundețiȘtergere