restaurant tresor calafat

restaurant tresor calafat

mall ElectroputereParc-Craiova

mall ElectroputereParc-Craiova

vineri, 3 ianuarie 2014

Restaurantul GRAND din Calafat a organizat cel mai frumos Revelion ! VEZI FOTO :

Revelionul 2013-2014 a reprezentat pe langa petrecerea dintre ani,asteptata de toata lumea, si o repozitionare a principalelor locatii din Calafat in fata clientilor in ceea ce priveste capacitatea de organizare si stilul abordat.
Din recenziile ulterioare Revelionului 2013-2014, exprimate la adresa petrecerilor organizate in Calafat in diferite locatii, de departe, cel mai frumos Revelion a fost organizat de Restaurantul GRAND din Calafat apartinand familiei Vadeanu .
Pretul / persoana-4****
Muzica- 4****
Meniurile-4****
Program artistic-4****
Decorul restaurantului-4****
Desertul-4****
Atmosfera-4****

Felicitari administratorilor Restaurantului GRAND din Calafat pentru Revelionul cu stil organizat in acest an si respectul deosebit aratat fata de clienti !!!

















3 comentarii:

  1. Dragilor a fost cel mai frumos din judet nu doar din Calafat !!!!!! Adelina si Nelutu au pus buna dispozitie a clientlor mai presus de profit !!! Daca nu am dreptate sa spuna altcineva unde in Craiova a fost mai frumos ........

    RăspundețiȘtergere
  2. Felicitari!!! Suntem mandrii de voi!!

    RăspundețiȘtergere
  3. Sa ia exemplu de la Vadeanu toti parvenitii care organizeaza nunti si revelioane in bataie de joc si sunt cu ochii dupa bani ca soarecii dupa porumb.....dar nici nu ramnesti la nimic la ei
    Bravo si la anul luati-le clientii tuturor si lasati-i cu buza umflata !

    RăspundețiȘtergere