restaurant tresor calafat

restaurant tresor calafat

mall ElectroputereParc-Craiova

mall ElectroputereParc-Craiova

miercuri, 19 martie 2014

Din decembrie, trenurile de pasageri vor circula pe podul Calafat-Vidin

CFR Călători a anunţat că anul acesta vor fi introduse în circulaţie trenuri de pasageri în relaţia cu operatorul bulgar de călători pe podul Calafat- Vidin.
Trenurile de pasageri vor fi lansate începând cu data de 14 decembrie 2014. Cursa ce va lega Sofia de Budapesta prin Craiova şi Timişoara ar urma să aibă ora de plecare 12.00, urmând să ajungă la în capitala ungară a doua zi la ora 08.00. Pentru retur, trenul va pleca din Budapesta la ora 19.00 şi va ajunge la Sofia la ora 18.00 ziua următoare.
CFR Călători a anunţat că este pregătită să introducă în circulaţie trenuri de pasageri în relaţia cu operatorul bulgar de călători pe podul Calafat - Vidin.
Regionala CFR Craiova împreună cu bulgarii, va stabili în perioada următoare câte trenuri vor circula pe ruta Craiova-Vidin. Directorul căilor ferate de stat din Bulgaria a precizat că lucrările făcute împreună la calea ferată cu România şi Serbia decurg foarte bine.
Noul pod Calafat-Vidin a fost inaugurat pe data de 14 iunie, în prezenţa autorităţilor române şi bulgare. Intrastructura rutieră care face legătura cu podul a fost construită, atât în România, cât şi în Bulgaria.
Deocamdată, nu există estimări cu privire la numărul potenţial al călătorilor care vor folosi acest tren.
preluare: adevarul.ro

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu