restaurant tresor calafat

restaurant tresor calafat

mall ElectroputereParc-Craiova

mall ElectroputereParc-Craiova

miercuri, 2 aprilie 2014

INCREDIBIL: Faleza Debarcader lasata in paragina de catre Primaria Calafat, de mai bine de 6 luni! Treziti-va paparudelor, vin Zilele Calafatului si va faceti de ras !






Faleza ,,Debarcader", cel mai frumos loc de promenada atat din Calafat cat si din aceasta parte a Olteniei arata ca dupa bombardament, dupa ce in inconstienta lor, autoritatile locale s-au apucat de o asa zisa renovare, bazanadu-se pe nimic, in toamna anului 2013 si laudandu-se peste tot ca vor ,,rupe" inima targului la sfarsitul lucrarilor.
Numai ca planul facut la ,,bodega din colt" nu s-a nimerit deloc cu realitatea din teren si asa s-a ajuns la situatia in care aceasta faleza celebra pentru panorama pe care o ofera, lasata mostenire de inaintasii nostri, a ajuns intr-o stare de nedescris in cuvinte si situatie fata de care calafetenii isi exprima indignarea in fiecare zi .
Pe langa faptul ca nu exista un proiect autorizat pentru asa zisa renovare a acestei faleze ,proiect care sa fi fost pus in discutie publica si fata de care cel putin consilierii locali sa-si fi dat un minim acord , se pare ca sarbatoarea din acest an prilejuita de ,,Zilele Calafatului" vor prinde aceasta zona intr-o harababura totala in care calafetenii si oaspetii care vor poposi aici vor fi nevoiti sa faca jaloane printre borduri, gramezi de nisip si saci de ciment, daca in cel mai bun caz autoritatile locale intr-o actiune de ,,ingrasare a porcului in ajun" se vor apuca sa toarne vreo roaba de bitum, asa de ochii lumii .
Adevarul de Calafat in numele cetatenilor face un apel catre Primaria Calafat pentru a intelege importanta deosebita a acestei zone si de a incepe lucrarile cat mai curand posibil pentru a nu cadea total in dizgratia oamenilor.
Cum in proportie de 100% administratia locala si-a incalcat toate promisiunile, nici cea referitoare la faptul ca incepand cu 1 Martie a.c. vor incepe lucarile la Debarcader nu s-a putut concretiza, ba mai mult exista o stare de astenie in Primarie mai ceva ca a maidanezilor care zac tolaniti pe gazonul din fata aceleiasi institutii.
Dupa 7 ani de condamnare la regres a acestui municipiu, calafetenilor le-a venit dor de vremurile cand la conducerea urbei se afla Petre Traistaru , edilul care transformase Primaria intr-un stup de albine unde trantorii nu gaseau nici cea mai mica portita de intrare...de stationare nici nu incapea vorba !

Un comentariu:

  1. CEI MAI MARI MINCINOSI DIN ISTORIA CALAFATULUI !!! UNDE E BAI PAPAGALILOR PARCUL INDUSTRIAL ???? UNDE E BAI FRAIERILOR TURISMUL??? UNDE SUNT BAI INVESTITORII???

    vOI STITI BAI PAPAGALILOR CEI CARE II CANTATI OSANALE PRIMARULUI CA ASTA IN CARDASIE CU LUCA DE LA TEXTILE AU STOPAT VENIREA INVESTITORILOR LA CALAFAT CA SA NU II FACA BROSCARULUI CONCURENTA SI SA II CHINUIE PE OAMENII AIA PE ACOLO CA PE CAINII MAIDANEZI ???? SAORMARU LE-A INTERMEDIAT INTALNIRILE !!!!
    STIU CA NU O SA DATI ACEST COMENTARIU DAR MACAR EU SPUN NISTE ADEVARURI !!!

    RăspundețiȘtergere