restaurant tresor calafat

restaurant tresor calafat

mall ElectroputereParc-Craiova

mall ElectroputereParc-Craiova

vineri, 15 august 2014

Sustinerea pentru Antena 3 a devenit un fenomen in masa ! Peste 86% dintre romani, solidari cu Antena 3 si jurnalistii acestui post de televiziune !

Marsul libertatii - 15.000 participanti
Antena 3 a devenit un fenomen si asta spune totul despre calitatea incontestabila a jurnalistilor acestui post etalon de televiziune .
Marea majoritate a personalitatilor publice din Romania si-au exprimat sprijinul neconditionat pentru Antena 3 in demersul sau de a apara dreptul la democratie, demnitate si libera exprimare in Romania ,puse intr-un real si premeditat pericol in aceste zile .
Ultimele sondaje realizate vis-a-vis de demersul Antenei 3 , arata un lucru unic in Romania in ultimii 24 de ani si anume, un demers lansat de o televiziune a devenit fenomen in masa, peste 86% dintre cei intervievati sustin Antena 3 si pe jurnalistii acestui post de televiziune.
Zeci de mii de mesaje de incurajare, actori renumiti ai Romaniei, membri ai Casei Regale, studenti eminenti, profesori, cadre medicale, academicieni, istorici, politisti sub protectia anonimatului, magistrati, ingineri ,pensionari, oameni simpli isi exprima solidaritatea in fiecare zi fata de demersul Antenei 3 !
Toata tara este alaturi de ANTENA 3 si asta ne va ocupa tot timpul, pana cand dreptul la libera exprimare in Romania ,va fi respectat si aparat de autoritati !...acesta a fost cel mai sfant ideal al celor ce au murit la Revolutia din '89 si pentru care, din respect, nu vom inceta niciodata sa luptam !

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu