restaurant tresor calafat

restaurant tresor calafat

mall ElectroputereParc-Craiova

mall ElectroputereParc-Craiova

marți, 30 septembrie 2014

Primaria Calafat pune bete in roate sportului din ambitii strict personale.

De cativa ani buni o parte considerabila a tinerilor din Calafat, practicanti ai sportului alb, tenisul,  se lupta prin reprezentanti cu Primaria orasului, pentru a elimina o discriminare extrem de grava care se practica cu buna stiinta si din ambitii personale specifice exclusiv prostilor.
Tinerii au solicitat in nenumarate randuri Primariei Calafat construirea unui teren de tenis , indicand in acelasi timp si cateva locatii corespunzatoare unui astfel de proiect deloc costisitor, costurile reale , fara spaga, ridicandu-se undeva la cel mult 3.000 euro cu absolut tot ceea ce inseamna un astfel de proiect.
Numai ca, la toate zecile de solicitari in acest sens , administratia calafeteana a raspuns cu un numar dublu de minciuni , provocand o greata greu de estompat si daca s-ar folosi un camion de lamai.
S-au refuzat toate locatiile propuse pe ,,motive" pe care nu le-a crezut nici un copil de grupa mica de la gradinita, mergandu-se pana intr'acolo cu ridicolul incat ,,campionii" nerealizarilor au venit cu o minciuna cat Casa Poporului, spunand ca vor sa faca o baza sportiva care sa cuprinda si un astfel de teren de tenis.
Ulterior acestei minciuni aruncate pentru a mai domoli spiritele incinse dintre reprezentantii tinerilor si Primarie, s-au facut masuratori la locul invocat ca fiind, chipurile, gazda acestei baze sportive si s-a ajuns la concluzia ca includerea unui teren de tenis este imposibila, datorita dimensiunilor reduse ale locatiei respective.
Era de asteptat si foarte usor de anticipat din moment ce incompetenta celor care facusera propunerea era cunoscuta si din pacate probata prin exemple la tot pasul.
Reprezentantii tinerilor spun ca acest proiect minimalist din punct de vedere al costurilor, dar extrem de necesar pentru zecile de practicanti din Calafat ai acestui sport , se va face intr-o buna zi, indiferent de oponenta reprezentantilor din Primaria Calafat si de luptele in adevaratul sens al cuvantului care vor trebui duse .
Din acest exemplu extrem de negativ de cum NU se face administratie la Calafat in interesul cetateanului si multe asemenea lui,parerea unanima a calafetenilor este aceea ca la Primaria Calafat ca sa impui ceva de interes general ai nevoie doar de bata , dialogul civilizat, fiind cea mai proasta varianta dintre toate cele  posibile.
Sa nu ai nici cel mai mic bun simt in a trata cu seriozitate o chestiune care priveste o parte buna a comunitatii tinerilor din Calafat  poate nu mai mira pe nimeni, dar sa insisti in minciuna si in ipocrizie si sa te miri ulterior ca se pun tunurile criticilor din toate partile pe tine , chiar este o atitudine iresponsabila si am putea spune chiar sinucigasa din pv al imaginii si credibilitatii.
Va urma...


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu