restaurant tresor calafat

restaurant tresor calafat

mall ElectroputereParc-Craiova

mall ElectroputereParc-Craiova

miercuri, 3 decembrie 2014

Florentin GUST-deputat PSD de Dolj face un apel disperat pentru alocarea de fonduri la autostrada Craiova-Pitesti in Proiectul legii Bugetului de stat pe anul 2015 .DECIZIE TRANSANTA in privinta votului la Bugetul pe 2015 .

http://static.oradestiri.ro/wp-content/uploads/2012/03/florentin-gust.jpg
Deputatul PSD Florentin Gust le cere, printr-o scrisoare deschisă, tututor parlamentarilor coaliției de guvernare din județele regiunii Oltenia să susțină, în cadrul dezbaterii legii bugetului de stat pentru anul 2015, alocarea de fonduri pentru autostrada Craiova - Pitești.
De asemenea, deputatul precizează că, dacă nu se vor găsi fonduri pentru această autostradă în 2015, votul său nu are cum să fie decât unul împotriva proiectului legii bugetului de stat.
Vă prezentăm mai jos textul scrisorii.
"Dragi colegi,
În următoarele zile, Guvernul va trimite către Parlament proiectul legii bugetului de stat pentru anul 2015.
Așa cum bine știm cu toții, în ultimele rânduri de alegeri, ca de altfel de fiecare dată, Oltenia a reprezentat regiunea cu cel mai mare suport electoral pentru PSD și pentru aliații săi.
Oltenii au avut încredere în PSD, în programul nostru politic și în capacitatea acestui Executiv de a oferi o creștere a nivelului de trai pentru cei din Dolj, Olt, Gorj, Mehedinți sau Vâlcea.
Din păcate, prea puține proiecte majore de infrastructură au vizat regiunea noastră. Visăm de ani buni la autostrăzi care să ne lege de Europa, dar Oltenia rămâne fără niciun kilometru construit.
În acest timp, vedem cum locuri de muncă dispar de la companii precum Ford, direct afectate de lipsa unei infrastructuri decente. Vedem cum județele noastre suferă de un șomaj peste medie, cum oamenii nu își pot găsi un loc de muncă plătit decent. Vedem cum oportunitățile lipsesc, iar sărăcia se adâncește.
Ca oameni politici, ca reprezentanți ai Olteniei, vă propun, în dezbaterea bugetului de stat din acest an, să acționăm pentru un proiect major de infrastructură din regiunea noastră.
Vă propun să susținem cu toții alocarea de fonduri guvernamentale pentru autostrada Craiova - Pitești. Vă propun să le arătăm oamenilor din județele noastre că acceptăm mizele mari și că ne batem pentru proiecte de infrastructură care pot schimba fața Olteniei.
Trebuie ca împreună să convingem Guvernul să țină cont atât de necesitățile de dezvoltare ale Olteniei, cât și de ponderea noastră politică.
În cazul în care Guvernul nu va înțelege să sprijine proiectul nostru, vă invit să nu votăm bugetul de stat pentru 2015.
În ceea ce mă privește, o spun foarte clar, încă de pe acum: fără fonduri alocate pentru autostrada Craiova - Pitești, eu nu voi vota legea bugetului.
Vă propun, dragi colegi, să ne unim eforturile și să ne batem împreună pentru un proiect esențial pentru Oltenia!"

 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu