restaurant tresor calafat

restaurant tresor calafat

mall ElectroputereParc-Craiova

mall ElectroputereParc-Craiova

miercuri, 1 iulie 2015

Calafatul a primit marfa...maidanezi ! Primaria ca de obicei ,doarme .

Calafat-maidanezi
In ultimii ani, Calafatul a devenit ,,insula" de ,,deversare" a maidanezilor capturati in marile orase vecine de catre departamentele de ecarisaj, dar mai apoi adoptati fara nicio opreliste de  catre unii trepanati inconstienti organizati chipurile in fundatii de protectie a animalelor. 
Ulterior, aceste gunoaie umane ii transporta si ii elibereaza la marginea Calafatului si uneori chiar pe strazi laturalnice din urbe, populand astfel la maxim si peste limita suportabilitatii cu maidanezi, orasul de la Dunare.
Asadar, operatiunea este foarte simpla si nu implica niciun risc din partea lor mai ales ca gazda, Calafatul , este practic neadministrat in ultimii ani, lucrurile alea care inca mai palpaie, mergand din propria inertie.
Deja, locuitorii au ajuns la disperare vis-a-vis de aceasta problema dar, Primaria Calafat si Consiliul Local nu adopta nicio masura , mergand pe aceeasi linie de bataie de joc si sfidare la adresa cetatenilor , atitudine care i-a consacrat atat la nivel judetean cat si national, in momentul de fata fiind cunoscuti ca fiind ,,oaia neagra" a sudului .
Practic prin aceasta nepasare dementa a autoritatilor locale,locuitorii sunt terorizati de acesti maidanezi foarte agresivi si astfel nu-si pot lasa nici copiii afara sa se joace deoarece peste tot sunt caini, foarte multi caini.
Mai mult, numeroasa comunitate a biciclistilor din Calafat, lanseaza un apel disperat catre Primaria Calafat sa eradicheze total maidanezii ,deoarece practicarea sportului cu bicicleta este pus grav in pericol de atacul haitelor de patrupede la grupurile de biciclisti, mentionand aici ca puncte extrem de periculoase : centura Calafatului in zona barierei de taxare a traficului greu, zona Fabricii de Textile, Centrul Civic si zona Stadionului Municipal.
Revolta totala impotriva Primariei Calafat a atins cote inimaginabile in randul locuitorilor din cauza acestei probleme lasate de izbeliste iar actiunile ulterioare ale cetatenilor nu pot fi anticipate , ele putand ajunge chiar la cote extreme.
Cine le da dreptul acestor imbecili din Primaria Calafat care conform legii ar trebuie sa asigure siguranta comunitatii, sa isi bata joc cu o atata nonsalanta de cetateni ?
Ramanem la ideea ca si ei fac parte din aceeasi categorie...de maidanezi ?! ...ar cam trebui sa isi faca probleme fiindca exista solutii si pentru maidanezii bipezi, ramane doar sa-si gaseasca ,,hingherul" potrivit .

Va urma: 1- ,, Itele afacerii  de la Locul de Joaca din fata Judecatoriei Calafat- o simpla lucrare realizata doar 20% in peste doua luni de zile  "
                 2- ,, Dezinsectia  contra tantarilor facuta asa cum era de asteptat, de mantuiala "

15 comentarii:

  1. Perfect articolul l-am distribuit si eu pe facebook fiindca nu se mai poate asa iar parerea mea sincera este aceea ca viitorul primar probabil Popa Emil sa trieze personalul din primarie prin cel putin trei site si sa ramana doar cine are gand de treaba iar panaramele sa fie trimise la maturat strazi nu la citit cataloage Oriflame si Avon.

    RăspundețiȘtergere
  2. tintarii sunt veniti de la vidin,spune doru mituletu,iar la locul de joaca inca se negociaza parandaratul.din ecuatie lipseste firma aceea cu 300 de lucratori care ar fi rezolvat problema ,,urgent''.gartoi ne auzi ,gugustucule./

    RăspundețiȘtergere
  3. llllll LA PUSCARIE llllll

    RăspundețiȘtergere
  4. llllllllllllllll baieti bagajele si la facultate cu voi.de data asta pe termen mai lung lllllllllllllll

    RăspundețiȘtergere
  5. lasati dracu pe astia din primarie ca nu au facut nimic toti ani acestia no sa faca acum la sfarsit. OTRAVA ESTE CEA MAI BUNA SOLUTIE PENTRU MAIDANEZI.E PE TOATE DRUMURILE. O MAMALIGA SI 15O DE PASTILE REZOLVA TOTI CAINII.

    RăspundețiȘtergere
  6. Super articolu'...dar cine credeti voi ca o sa ia masuri cind toti sunt pusi pe jegmaneala?!Mircea trage tare pe ultima suta de metri deoarece ,din meseria de economist veritabil pe care o va practica dupa expirarea mandatului, nu se câstiga mare lucru...!!!Asa ca,s-auzim numai de bine!!!

    RăspundețiȘtergere
  7. corect.corabia se scufunda iar sobolanii incearca sa se salveze cu un ultim cascaval.ar fi bine dar tare mi-e teama ca iar vor functii si scaune la viitoarele alegeri.ar trebui primiti cu oua clocite si rosii stricte,asa cum sau comportat ei in ultimii 8 ani.

    RăspundețiȘtergere
  8. La puscarie nu o sa ajunga doar primarul ci mai multi.
    Acum parasesc barca sobolanii! Rusine primariei si administratiei sa va luati zborul

    RăspundețiȘtergere
  9. Marcelo Benne - 200 angajati
    Amfitetru Calafat -40 angajati
    Coliseum Calafat - 10 angajati
    Amidon Calafat - 150 angajati
    Maglerie - 300 angajati
    Neamtul din vale - 150 angajati
    Biosin, Termo, Zahar, Conserve etc la pamant
    .etc etc

    Daniel Gartoi +5000 locuri de munca(vrajeala Parc Industrial, vrajeala Societate pentru boltari )

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Amidonul ?! S- a dus dracu' și ăla ! Maglerie ?! S-a dus actualul primar , dispare si asta. Deja sunt zvonuri printre muncitori , cate nu au lut banii de doua luni...

      Ștergere
  10. Mai baga o bere ca locuri de munca ne face Gartoi

    RăspundețiȘtergere
  11. Gigi Parvan a primit pentru caini 7 miliarde in 4 ani hahahha

    RăspundețiȘtergere
  12. mai baieti ,primarul lacrima al vostru si-a cumparat o masina beton pe primarie ceva cu dj-0x-hwe, si merge cu ea la debarcader, sa ia branza de la cioban , descurcareti acesti baieti

    RăspundețiȘtergere
  13. Cum avem memoria scurta si votam pe-un mic si-o bere, s-ar putea sa fie suprprize..........

    RăspundețiȘtergere
  14. Ptr "Poliţia" locală : câinii sunt aduși de o dubă albă fără număr pe spate la Termo , la intersectie Nuci (centura) ,sâmbăta spre Dumincă , de doi ani ! Na. Mură'n gură! Ce ? Nu va lasa sefu decat prin Centru , la fetiţe ?! Nasol...

    RăspundețiȘtergere