restaurant tresor calafat

restaurant tresor calafat

mall ElectroputereParc-Craiova

mall ElectroputereParc-Craiova

marți, 18 august 2015

De ce s-a ales varianta cu pompe submersibile in loc de statie plutitoare ?Aratati public factura achizitionarii pompelor submersibile montate la fantanile din Calafat!

Adevarul de Calafat pentru a demonstra clar si fara echivoc tuturor cetatenilor care este adevarul din spatele neadoptarii  acum 3 ani a solutiei de constructie a unei statii plutitoare la Calafat ,desi statea in puterea votului reprezentantului Calafatului in AGA al Companiei de Apa Oltenia si recurgerea la varianta rudimentara cu pompe submersibile, solicita public Primariei Calafat sa publice in presa proprie factura(ile), prin care s-au  achizitionat cele peste 40 de pompe pentru a se putea vedea pretul cat si firma de la care s-a facut achizitia.
Noi detinem date dar pentru o cat mai exacta informare a opiniei publice, vrem sa vedem si documentele originale.

Ps. Ne-ati vrea pe toti rame, lustrangii de clente si culegatori de scame .
GHINION!...nu se poate ,facem parte dintr-o generatie educata, cu respect doar pentru cei care respecta cetatenii ,indiferent de pozitia sociala si vrem cladirea unei societati sanatoase pentru noi si viitoarele generatii !

3 comentarii:

  1. Astia trebuie actionati in judecata pentru atentat la sanatatea publica!!! Primaru' se scuza pe fbk ,in loc sa ia taurul de coarne...Nea Petrica ii belea pana acum,mircea se lamenteaza ca o baba...Unde e deputatul de colegiu, nea misu,sa sprijine populatia?! Ma rog ca situatia asta sa se repete fix la anu' de alegerile locale, sa vezi atunci belea,dar omul uita repede si ptr.o bere si doi mici tac ,pac ,gata inca un mandat!!!RUSINICAAAAA

    RăspundețiȘtergere
  2. Hopa!! Sa vedem raspunde primaria provocarii ?
    Bravo celor care scriu la acest ziar , sunt singurii aproape de noi si lupta la baioneta cu lichelele de la companie

    RăspundețiȘtergere
  3. SOLUTIA ESTE O STATIE PLUTITOARE
    SA SE URCE PRIMARUL SI SA O IA LA VALE

    RăspundețiȘtergere