restaurant tresor calafat

restaurant tresor calafat

mall ElectroputereParc-Craiova

mall ElectroputereParc-Craiova

marți, 27 octombrie 2015

Zilele Recoltei Calafat 2015 ,,organizate" spre bucuria calafetenilor ! Marele minusuri, niciun stand cu legume si fructe si nicio formatie de muzica usoara cunoscuta . Propunem redenumirea !

Zilele Recoltei- Calafat 2015
Asa cum am anticipat si de data aceasta am avut dreptate 100% !
Felicitarile noastre sincere pentru faptul ca festivalul ,,Zilele recoltei -Calafat 2015 " s-a organizat intr-un final, dar adevarul in forma sa pura trebuie constatat, spus si explicat oamenilor cu scopul de a nu repeta greselile si a le indrepta pe cat se poate .
De ce exista mereu un mare ,,DAR ? " si nu poate fi totul perfect, atat timp cat iti este la indemana ???
Festivalul  ,,Zilele Recoltei Calafat-2015 " desi spre bucuria tuturor a beneficiat de la divinitate de o vreme mai mult decat frumoasa la sfarsit de octombrie ,desi Calafatul se afla intr-o zona preponderent agricola, cu toate astea la fata locului nu a fost absolut niciun stand cu roadele recoltei 2015 care sa te duca cu gandul ca se celebreaza ceea ce este in titlu manifestarilor.
Practic nu a existat niciun stand cu legume, fructe , muraturi taranesti sau dulceturi facute in casa, naturale.
Ziarul Adevarul de Calafat propune in consens cu opinia publica din Calafat, redenumirea acestei sarbatori incepand cu 2016 in
,,Zilele recoltei de portofele si huse de telefon colectia toamna-iarna"  
Ceea ce ziarul nostru scrie in acest articol rezoneaza cu parerea marii majoritati a calafetenilor , insa cei fara niciun neuron si invatati sa faca totul pe principiul ,,las-o ba ca merge si asa" , cei care ar trebui sa ne dea cea mai mare dreptate si sa ia masurile ce se impun pe viitor, sigur vor considera ca avem noi ceva cu ei si or sa invoce ca ultimii trogloditi povestea cu ,,basca " ...saracii de ei , atat le este de limitata ,,gandirea" si frustrarea ca sub ,,basca" invocata, ei in loc de cap au un dovleac si ala fara seminte sau o cutie de conserva goala .
Si vorba unei rugaciuni ( Crez) adaptate la vremurile de acum : ,,astept trezirea calafetenilor si viata veacului ce va sa vie dupa iunie 2016 ! Amin ! "

Un comentariu:

  1. Ce standuri cu legume vreti !?nu au fost țiganii cu remorca de pantofi la mana a treia frumos mirositori..!!! Legumele ,cand s-or coace:))

    RăspundețiȘtergere