restaurant tresor calafat

restaurant tresor calafat

mall ElectroputereParc-Craiova

mall ElectroputereParc-Craiova

sâmbătă, 21 noiembrie 2015

Apel către Primăria Calafat : Amplasați un patinoar în Centrul Civic în perioada iernii !

Adevărul de Calafat face o propunere inedita Primăriei Calafat, aceea de a se instala un patinoar
artificial în Centrul Civic pe perioada iernii.
Operațiunea de aducere a unui privat cu un asemenea agregat la Calafat este una foarte simpla însă cu lenea și incompetenta din primăria Calafat și cele mai simple lucruri par complicate.
Cat de entuziaști ar fi tinerii și nu numai?!
Cat de frumos ar fi ca pustietatea din centrul Calafatului care se instalează seara sa fie înlocuită de bucuria copiilor și a adolescenților veniți , garantam noi 100%, în numar infinit mai mare decât capacitatea patinoarului.
Luând în considerare o suprafață de 300m2, un  calcul estimativ arata ca la un preț de 10 lei /30min. patinoarul produce un venit brut de minim 1,5 milarde lei vechi /luna .
Ar fi frumos , foarte frumos, dar ideea venind din partea ziarului Adevărul de Calafat, cel mai aprig ,,sniper'' al actualei administrații , nici măcar nu se va lua în discuție,  garantat 100%.
E bun doar ce vine de la ei, adică un mare nimic ...
Oricum, dacă și de data aceasta vor persifla și aceasta inițiativa așteptată de tinerii din Calafat, îi asiguram ca nu știu la ce campanie de presa se vor expune și ca orice încercare ulterioara de calmare va acționa aidoma benzinei aruncata pe foc.

Un comentariu:

  1. Ar fi frumos si ar conta si mai ales i-ar scoate din carciumi pe tineri dar poate cine vine cu o astfel de instalatie nu e dispus sa dea si el ceva peste ca doar vin sarbatorile si alesii nostri din gresala e saraci moare beizadelele de foame sau tre sa plece undeva unde - i soare ca la noi e frig , oricum suntem eschimosii judetului , rusineee 😠

    RăspundețiȘtergere