restaurant tresor calafat

restaurant tresor calafat

mall ElectroputereParc-Craiova

mall ElectroputereParc-Craiova

sâmbătă, 16 ianuarie 2016

Calafatul va mai avea un primar gospodar ca Petre Traistaru , atunci când se va vota cu propriul cap și nu la indemnul lu' finu',nasu, vecinu, prietenu de șpriț sau alt maimutoi

2016 este primul an ce se dorește un nou și curat
început,  după un ciclu de 25 de ani de amalgam scurs de la evenimentele din 1989.
Normal ar fi ca noua generație sa aibă un alt mod de abordare în ceea ce priveste exprimarea și însemnătatea votului , dar acest lucru este intr-o strânsă interdependenta cu alți factori cum ar fi : gradul de inteligenta al fiecărui individ în parte, gradul de cultura, locul sau lipsa locului de munca, educația și mai ales demnitatea .
Funcția de primar este o demnitate și o onoare, nu o favoare ,dar se pare ca prea putini înțeleg acest lucru.
După ce în urma cu 8 ani unii calafeteni l-au considerat chipurile prea batran sau arogant pe Petre Traistaru pentru a-i mai da votul pentru încă un mandat ,deși dovedise prin fapte ca merita, au ales pe pupaturi fariseice si pe alte ,,mijloace " ,un alt edil.
Cu ce s-au ales ?
...cu praful de pe toba mare. 

Ps. Am întâlnit in precedentele campanii electorale zeci de ,,oi" si ,,berbecuti" care spuneau ca ei votează cu un anume candidat ca i-a rugat nu știu cine care e prieten de grătar și șpriț cu cutare candidat ...și culmea spuneau asta pe gură,  deci aveau cap ?!...sau doar mi s-a părut mie ?!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu